Je bent op zoek naar een topschool? Dan ben je hier op je plaats.

Welkom, van harte welkom.

Klein, gezellig, vriendelijk, warm en degelijk. Zowat de kernwoorden voor de school van ’t Punt.  En top@punt heten we niet voor niks.  We vormen een topteam dat graag zorgt voor topkinderen. Dag na dag, week na week, maand na maand, jaar na jaar. Dat is ons engagement.

We ambiëren een sterke en warme school te zijn. Een hoge graad van welbevinden is het eerste dat we trachten te bewerkstelligen. Creëren van betrokkenheid lukt immers enkel indien een kind zich goed voelt. Van de ouders verwachten we loyaal mee te werken aan ons opvoedingsproject, dit mee te ondersteunen. Anders werkt het niet, leerkrachten en ouders moeten samen zorgen dat kinderen zich blijvend kunnen ontwikkelen aan de rand van hun mogelijkheden.

We beogen daarbij de groei van de totale persoonlijkheid, investeren in elk talent. Iedereen kan woordknap, rekenknap, beeldknap, muziekknap, beweegknap, natuurknap, mensknap of zelfknap zijn.  Als jullie en wij dat een klein decennium volhouden, verlaten toppers zelfbewust, breed gevormd en met veel zelfvertrouwen onze ‘fijne basis’.

Dat is waar we het voor doen.

directie & teamleden van top@punt